Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını Etkinliği

Küçült Yazı Tipi Büyüt

ZBEÜ Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ZBEÜ Devrek MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. İhsan Kazkondu, Öğr. Gör. Sercan Kadem ve Öğr. Gör. Seracettin Gürbüz’ün konuşmacı olarak katılacağı ‘Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını’ başlıklı etkinlik 28 Mayıs 2021 Cuma saat 15:00’de Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz ad-soyadlarını girerek etkinliğe katılabilirler.

Katılım için bilgiler:

Topic: Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını
Time: May 28, 2021 15:00

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/97626163306?pwd=aVhnYTBuSyt0a21rNFRWZmRrR1JwUT09

Meeting ID: 976 2616 3306
Passcode: 788117

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin