Gıda Mühendisliği
Bölümümüz
Genel Tanıtım
Hakkımızda
Amacımız ve Bakış Açımız
Komisyonlar
Etik İlkeler ve Davranış Kuralları
Kalite Güvence Sistemi
Görev Tanımları
Bölüm Organizasyon Şeması
Ders Programı İyileştirme Şeması
Bölüm Öz ve Akran Değerlendirme Raporları
Personel
Yönetim
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Eğitim-Öğretim
Öğretim Planı
Öğrenci Bilgi Sistemi
UZEM
Formlar
Ders İçerikleri
Ders Programı
Diploma Çalışması
Staj Uygulaması
SSP900 Sosyal Sorumluluk Projesi
Yönetmelikler
Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar
Kimya Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Analiz Fiyatları
Değişim Programları
Mevlana
Farabi
Erasmus Ofis
Bölüm Koordinatörü
İkili Anlaşmalarımız
Aday Öğrenciler
Mezunlar
Mezunlar
Projeler
Etkinlikler
Etkinlikler
İletişim
En
About Us
Bahcelor's Degree
Instructional plan
Course Content
Laboratories
Chemistry Laboratory
Microbiology Laboratory
Contact
Görev Tanımları
Küçült
Yazı Tipi
Büyüt
Bölüm Başkanı
Öğretim Üyesi
Araştırma Görevlisi
Bölüm Sekreteri
Ara