Projeler

Küçült Yazı Tipi Büyüt
1. Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisligi Bölümü Gıda Mikrobiyolojisi Ögrenci Uygulama ve Arastırma Laboratuvarının Kurulması. Yüksekögretim Kurumları tarafından destekli bilimsel arastırma projesi (ZBEU BAP-Altyapı Projesi). Yürütücü: OKUR, ÖZGE DUYGU Arastırmacılar: ALGAN CAVULDAK, ÖZGE; ALAN, ÜMRAN; ARIKAN, SAIDE BASAK; GÜLER, FATMA. (04/05/2016 - 04/05/2017)

2. Depolama Süresince Set Tipi Yoğurtların Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal, Fenolik ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Cevizin Etkisi. Yüksekögretim Kurumları tarafından destekli bilimsel arastırma projesi (ZBEU BAP-Bağımsız Araştırma Projesi). Yürütücü: OKUR, ÖZGE DUYGU. (28/06/2018 - 28/08/2019)

3. Zonguldak İlinden Temin Edilen Bazı Yöresel Gıdaların (Çaycuma manda yoğurdu, Karayemiş meyvesi, Defne yaprağı) Kimyasal Kompozisyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi. Yüksekögretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi (ZBEU BAP-Altyapı Projesi). Yürütücü: ALAN, ÜMRAN Araştırmacılar: OKUR, ÖZGE DUYGU; ALGAN CAVULDAK, ÖZGE; EREM, FUNDAGÜL; GÜLER, FATMA; BOSTANCI, ESRA. (18/06/2020 -Devam ediyor)

4. Spirulina (Arthospira platensis) Tozu ve Manda Sütü/Yoğurdu İçeren Glutensiz Karabuğday-Mısır Keki Formülasyonlarının Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu. Yüksekögretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi (ZBEU BAP-Bağımsız Araştırma Projesi). Yürütücü: EREM, FUNDAGÜL (22/01/2021 -Devam ediyor)
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin