Mezuniyet Sonrası Mühendislik Webinarı

Küçült Yazı Tipi Büyüt
İmalat Teknolojileri Kulübü başta Eklemeli İmalat Teknolojileri olmak üzere imalat teknolojileri, üretim felsefeleri üzerine çalışan ve imalat alanına meraklı öğrencileri çatısı altında toplayan bir öğrenci topluluğudur.

İstanbul Teknik Üniversitesi İmalat Teknolojileri Kulübü 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 17.30 ile 19.30 arasında düzenleyecekleri “Mezuniyet Sonrası Mühendislik Webinarı“etkinliğinde mezun olduktan sonra bir mühendis ilk kariyer adımlarını nasıl ve hangi yönlerde atabilir, okuldan ayrıldığında hangi özeliklere sahip olmalı gibi konular için önemli sektörlerden konuşmacıları ağırlayacaklardır.

Webinarında yurt dışında ve önemli özel sektörlerde çalışan mühendislerin, kendi işini kuran girişimcilerin katılımıyla mühendis adaylarına yol gösterecek oturumlar gerçekleştirilecektir.

Etkinlik pandemi dolayısıyla online platformlarda yapılacaktır. Ayrıca meraklı olan tüm öğrencilere ücretsiz olarak açık olacaktır.

İMTEK klübü tanıtım dosyası için tıklayınız.
Etkinlik ana afişi ve etkinlik konularının olduğu afiş için tıklayınız.

Etkinliğe kayıt olmak için doldurulması gereken formun linki: https://forms.gle/cUC7LgB6Ba41w3838

Etkinlik konuşmacıları:
  • Emre YAĞMURLU UL Şirketinde Kıdemli İç Satış Temsilcisi (İTALYA ’dan katılacak)
  • Ali Murat ÖZÇELİK ETİ Bakır İnsan Kaynakları Müdürü
  • Tekiner KAYA Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi Endüstri Bölümü