Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu Nesli Üçel Süt Fabrikası’na teknik gezi düzenledi.

Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın desteği ile 10.05.2019 tarihinde, 20 kişilik bir grupla Bartın’da bulunan Nesli Üçel Süt Fabrikası’na teknik gezi düzenledi. Öğrencilere Gıda Mühendisliği Bölümü akademik personelinden Dr. Öğr. Üyesi Özge Duygu OKUR ile topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fundagül EREM eşlik etti. Fabrika genel müdürü Canan ÇAVUŞUOĞLU’nun işletmenin kuruluş süreci hakkında verdiği genel bilgilerden sonra fabrikada çalışan Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerleri tarafından öğrencilere işletmede üretilen ürünlerin üretim prosesleri ve ürün kontrolleri için yapılan analizler anlatıldı, öğrencilerin soruları cavaplandırıldı. Öğrenciler üretimi yerinde görerek, teorikte öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldu.