GIDAMER ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “GIDA ve SAĞLIK İLİŞKİSİ” başlıklı konferans düzenledi.

Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) ve Gıda Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma MYO Konferans Salonunda 07.05.2019 Salı günü “Gıda ve Sağlık İlişkisi” başlıklı konferans düzenlendi. Konferansa Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. S. Aykut Aytaç konuşmacı olarak katıldı.
Konferansa GIDAMER Yönetim ve Danışma Kurulu’nun bazı üyeleri, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve akademik personeli, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu ile Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri ve akademik personeli katıldı.
Prof. Dr. S. Aykut Aytaç, gıda ile eğitim, istihdam ve sağlık ilişkisine değindiği konuşmasında gıda sanayi, gıda kaynaklı hastalıklar ve gıda güvenliği hakkında bilgi verdi. Sunumunun ardından Prof. Dr. S. Aykut Aytaç’a Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özge Algan Cavuldak tarafından teşekkür belgesi ve üniversitemizin çeşitli hediyeleri takdim edildi.