KAHVALTI ETKİNLİĞİ (05.04.2019)

Gıda Mühendisliği Bölümü Kahvaltı Etkinliği’nde Bir Araya Geldi.

Etkinlik, 05.04.2019 tarihinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ümran ALAN, Bölüm akademik personeli Dr. Öğr. Üyesi Özge ALGAN CAVULDAK, Dr. Öğr. Üyesi Özge Duygu OKUR, Dr. Öğr. Üyesi Fundagül EREM ve bölüm sekreteri Ayşe YİĞİT ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak, öğrenci ve personel arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek ve dönem sonunda mezun olacak öğrencilere güzel bir anı bırakmak adına düzenlenen kahvaltı, samimi bir ortamda geçti ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Ümran ALAN yaptıkları konuşmalarla öğrencilere gerek öğrencilik gerekse ileride atılacakları meslek hayatlarında başarı dileklerini sundular.

Öğretim üyeleri ve öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamasının yanı sıra bölüm ile ilgili birçok işte emek harcayan, ayrıca kahvaltı etkinliğinin de organizasyonunu düzenleyen Öğrenci Temsilcisi Umut DOĞAN’a Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Etkinlik, fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.